Waarom zou ik krukassen kopen?

Olivia Kuijpers

„Omdat u niet hen wilt kopen! Zij zijn te duur. Ik kan u vinden goedkopere, of u kunt hen van me enkel kopen!“ Mijn vriend en collega Joris Dijkstra maakten onlangs de commentaar dat de „wereld een goedkope plaats“ is, en ik werd geslagen door het gevoel. vele jaren heb ik trapassen van vele handelaars gekocht en nooit om het even wat meer dan een prijs van 20 euro voor een basisreeks gezien. Voor mijn eerste reeks van 4, betaalde ik 80 euro. Nu ik verscheidene reeksen heb, moet ik een klein beetje soms zelfs minder besteden meer en (afhankelijk van de trapas). Het is een vraag dat ik me om vele jaren vroeg. Das unterscheidet dieses Produkt deutlich von Artikeln wie Afklikbare Fietstas. Ik besliste dit artikel te schrijven en mijn advies te delen. Waarom? Omdat het me gevoel minder eenzaam maakt wanneer ik uit in de straat ben. Betrachten Sieeinen Fietsendrager Te Koop Vergleich. Het heeft ook sommige voordelen. Meer besteed ik, houd ik meer van mijn trapassen. Wat zijn krukassen? Ik zal proberen om u te overtuigen waarom. Als u nog een trapas wilt kopen, stel ik voor dat u met een reeks van 3 of 4 van het beste begint. Als u slechts hen wilt uitproberen, adviseer ik om minstens twee trapassen te kopen alvorens u een reeks koopt. De rest van deze post is ongeveer waarom ik hen koos. Ik heb nooit werkelijk van een trapas gehouden. Dit is de eerste keer ik een reeks hen heb geprobeerd. Ik begon met drie omdat ik met hen wilde experimenteren, maar zij zijn een goed deel van mijn trapasinzameling geworden. Eerste dingen eerst: De trapas is een vrij complex ontwerp. De trapasassemblage bestaat uit twee delen: het lagere deel is één enkel lager, en het bovenste gedeelte is een ring met het belangrijkste lager in bijlage aan het. Het is een ovaal, met een diameter van ongeveer 16mm. Er zijn zes gaten in het lagere deel, en er zijn ook twee gaten bij de voorzijde en het achtergedeelte. Het lager is zeer stabiel wanneer er geen ladingen op het zijn, zodat veronderstel ik dat de krukas met slechts zes gaten wordt gemaakt. Het belangrijkste lager is niet aangezien stal wanneer het een lading op het heeft. Im Vergleich zu krukas kann es damit auffällig dienlicher sein. Als u dit met uw krukas gaat doen, zou u een ander stuk moeten toevoegen van het dragen. Het binnenlager van de trapas wordt ook gebruikt om de katrol te drijven. De buitenlagers zijn in het midden van de trapas en doen dienst als schokbreker. Het is ook mogelijk dat deze trapas een binnenlager heeft dat stabieler is. Een goede vraag om te vragen is: heeft de trapas om het even welke dragende problemen? Als u over het gaan voor een trapas van een motorbouwer of een het rennen winkel denkt, is het belangrijk dat u deze vragen stelt. Als de trapas van de motor problemen heeft, is het waarschijnlijk dat er een slecht lager is. De eerste vraag zou u moeten vragen is: Wilt u een trapas die een zware lading kan weerstaan of die gemakkelijk uw ladingen op de fiets, bij hoge snelheden of in slechte weersomstandigheden zal dragen? Als u over uw trapas bezorgd bent, moet u enkele producten onderzoeken die momenteel op de markt zijn.